97 magnum 425 4x4 questions need help - Polaris ATV Forum
ATV Repair and Maintenance Having problems? Doing a rebuild? All Repair/Maintenance Discussions here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 04-05-2011, 10:35 AM Thread Starter
Junior Member
 
STEALTH3350's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: MN
Posts: 6
97 magnum 425 4x4 questions need help

1...hello this is my first atv so im a newbie so bare with me... How tight is the back chain sapost to be? I notice its a little loose?

2...the awd button lights up when pushed in. When put into neautral light goes off.. Normal??

3..is the awd sapost to be lit in reverse... 4x4 works when hold over ride button but no awd light???

4..the forward light and reverse light do not work? The neautral light flickes some times???

5... Speedometer does not light up bulb???

6...handle bar warmers work sometimes the button is mounted in the plastic on dash??

Please any info would help me better understand my atv.. Like i said this is my first atv
STEALTH3350 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 04-05-2011, 06:43 PM Thread Starter
Junior Member
 
STEALTH3350's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: MN
Posts: 6
Bump bump
STEALTH3350 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 04-05-2011, 07:05 PM
Polaris ATV Legend
 
Bruce!'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Port Angeles WA
Posts: 20,004
Welcome to the board!

I tried setting my password to "penis" but it said my password wasn't long enough...
Bruce! is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 04-06-2011, 06:17 AM
Polaris ATV Junkie!
 
pjmartin's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Pierrefonds Quebec
Posts: 505
The back chain is supposed to be loose because the suspension geometry tightens it when the suspension is compressed. Never adjust it unloaded. Put about 200lbs on the rear rack and then adjust the chain by turning the eccentric shaft carrier so the chain has 1/2inch total up and down movement.

AWD off in neutral is normal.
pjmartin is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 04-06-2011, 08:20 AM Thread Starter
Junior Member
 
STEALTH3350's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: MN
Posts: 6
Thanks for info
STEALTH3350 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris ATV Technical Discussions > ATV Repair and Maintenance

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First time atv owner.. 97 magnum 425 have a few questions.. Help please STEALTH3350 Polaris Magnum 4 04-17-2011 06:55 PM
97 magnum 4x4 loud sound and 4x4 questions barber878 Polaris Magnum 3 01-25-2011 11:57 AM
2000 325 magnum questions topdogeye Polaris Magnum 1 10-05-2010 04:30 PM
96 Magnum 425 6x6 fluid questions pvman ATV Repair and Maintenance 4 12-05-2009 06:29 AM
2001 500 magnum 4x4 questions cordoba11 ATV Repair and Maintenance 1 09-22-2009 05:44 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome