Polaris Sportsman 800 EFI X2, Only runs at idle - Polaris ATV Forum
ATV Repair and Maintenance Having problems? Doing a rebuild? All Repair/Maintenance Discussions here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 08-17-2012, 05:21 AM Thread Starter
Junior Member
 
Polaris_Sweden's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Northern Sweden
Posts: 1
Polaris Sportsman 800 EFI X2, Only runs at idle

As the topic, I've got a SP 800 EFI x2 - 2008 That dies as soon as i hit the throttle, it idle just fine. It's something whit the ignition... I've tried a diffrent TPC and all the sensors on the trottle body.

Any ideas?

Greetings from Sweden

/Robert
Polaris_Sweden is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 08-28-2012, 06:07 PM
Extreme ATV Enthusiast
 
curtwpk's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Woodland Park, Colorado
Posts: 412
Fuel Filter?
Fuel Pump?
Check Fuel Pressure at injector rail?
curtwpk is online now  
post #3 of 5 (permalink) Old 08-29-2012, 12:02 PM
Extreme ATV Enthusiast
 
Picpic's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Stockholm
Posts: 160
Have you downloaded the error codes. Might give a lead on where to start
Picpic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 08-29-2012, 05:24 PM
Polaris ATV Legend
 
Bruce!'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Port Angeles WA
Posts: 20,003
Welcome to the board!
Bruce! is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 08-31-2012, 01:25 AM
Junior Member
 
MaineJim's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Central Maine Highlands
Posts: 13
I would be looking at the fuel filter first,a clogged one will cause a vehicle to do exactly
what yours is doing.
It might not be the cause but that would be first thing i would check ,then the rest as suggested.
MaineJim is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris ATV Technical Discussions > ATV Repair and Maintenance

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2011 550XP won't idle runs rough after a couple minutes muddinger Polaris XP 0 05-13-2012 04:28 PM
2002 700 sportsman runs rough at idle and backfires Floyd32 ATV New Members 6 09-30-2011 04:41 AM
2009 Polaris Sportsman starts, idle and runs excellent...for 1/2 hour then shuts off. NugZilla81 ATV Repair and Maintenance 10 09-20-2011 04:01 AM
96' Polaris Sportsman 4x4 400 Only runs with Choke Pulled Tspang80 Polaris Sportsman 3 12-05-2010 05:42 AM
96' Polaris Sportsman 4x4 400 Runs WIDE OPEN!!! Tspang80 Polaris Sportsman 9 12-03-2010 09:28 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome