98 Scrambler 400 no low end power - Polaris ATV Forum
ATV Repair and Maintenance Having problems? Doing a rebuild? All Repair/Maintenance Discussions here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-18-2009, 11:57 AM Thread Starter
Junior Member
 
outdoorsol's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: usa
Posts: 2
98 Scrambler 400 no low end power

i have a 98 scrambler 400 4x4 when i press the throttle the enginge bogs down and i almst have to push the machine to get it to move. any suggestions
outdoorsol is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-18-2009, 01:26 PM
ATV Enthusiast
 
clutchman's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: arlington tx
Posts: 54
as always, check the carb

the first place i would start is with the carb. if it will crank and stay running i would bet its the carb. you may need to remove and clean. if it been sitting for a while or has a dirty air filter it may have trash in it or just gummed up. its hard to tell you for shure, it could be a few things but i would start there. hope this helps and good luck
clutchman is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris ATV Technical Discussions > ATV Repair and Maintenance

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome