Power washed the 500 now it won't start.. - Polaris ATV Forum
ATV Repair and Maintenance Having problems? Doing a rebuild? All Repair/Maintenance Discussions here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-09-2012, 04:41 PM Thread Starter
Extreme ATV Enthusiast
 
renegade83's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Montegut, LA
Posts: 115
Power washed the 500 now it won't start..

Washed the mud off my 500 was planning on bringing it to the dealer tomorrow to get some stuff done to it, now it won't start, it'll spin over and sometimes backfire, one or twice it ran for two seconds...but won't run. What could I have gotten wet to cause this problem? Gonna let it dry overnight and try in the am once I grease all the zerks and put the tires back on.
renegade83 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-09-2012, 04:52 PM
Junior Member
 
frostym121's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: wayland ny 14572
Posts: 5
sounds like u got the spark plugs wet u could have a bad boot let it dry and use some die electric greese untill u get a new boot. I had the same problem with my sportsman 700 hope this helps
frostym121 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-09-2012, 05:07 PM Thread Starter
Extreme ATV Enthusiast
 
renegade83's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Montegut, LA
Posts: 115
thanks, I'll check it out in the morning.
renegade83 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris ATV Technical Discussions > ATV Repair and Maintenance

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Won't start..no power bulldawgfan99 ATV Repair and Maintenance 2 03-28-2012 11:40 PM
Clicking, lots of power no start rottie ATV Repair and Maintenance 7 04-19-2011 12:41 PM
400 srambler lost power and wont start josephray Polaris Scrambler 5 11-11-2010 06:24 AM
loss of power and won't start cardfan Polaris Scrambler 2 08-15-2010 01:58 AM
No power/no start fordson04 Polaris Sportsman 1 07-02-2010 01:51 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome