330 Magnum Shift Problems - Polaris ATV Forum
ATV Repair and Maintenance Having problems? Doing a rebuild? All Repair/Maintenance Discussions here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 10-13-2010, 08:40 PM Thread Starter
Junior Member
 
Saltwaterfreak412's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
330 Magnum Shift Problems

Hi guys new here been reading for awhile though. My problem is that the four wheeler is in high gear and wont come out, the shifter moves back and forth just fine but the quad will not come out of high gear. Im thinking its possibly something internal, any ideas here guys? Money is tight so all help is appreciated.
Saltwaterfreak412 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 10-13-2010, 10:17 PM
Polaris ATV Legend
 
Bruce!'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Port Angeles WA
Posts: 20,003
Welcome to the board!

I tried setting my password to "penis" but it said my password wasn't long enough...
Bruce! is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 10-14-2010, 07:08 AM
ATV Enthusiast
 
96xpress400's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: South Florida
Posts: 74
anybody have any ideas? i have the same problem on my 96 xpress 400L? but mines stuck in low
96xpress400 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 (permalink) Old 11-21-2010, 02:22 PM Thread Starter
Junior Member
 
Saltwaterfreak412's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
to the top, does anybody know? its not my four wheeler and i need to fix it asap
Saltwaterfreak412 is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 11-21-2010, 04:02 PM
Polaris ATV Legend
 
tt425's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: east arkansas
Posts: 3,417
The bracket on the top of the transmission is splined. They may be stripped. If not try to adjust the shift linkage rod.
tt425 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 11-21-2010, 04:05 PM
Polaris ATV Legend
 
tt425's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: east arkansas
Posts: 3,417
On the linkage you have to get hi/reverse rod and the lo rod set to so they will work together without grinding gears or staying in gear.
tt425 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris ATV Technical Discussions > ATV Repair and Maintenance

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
330 Magnum Shift Problems Saltwaterfreak412 Polaris Magnum 2 11-23-2011 04:01 PM
polaris 330 magnum 4x4 engine problems jstahl ATV Repair and Maintenance 5 01-07-2011 11:43 AM
2003 Polaris Magnum Starting problems hunterbee68 ATV Repair and Maintenance 3 09-22-2010 12:41 PM
2004 Magnum 330 Sportsman Front End Problems beasleys ATV Repair and Maintenance 4 07-30-2010 01:25 PM
Magnum 425 Shifting problems clint1430 ATV Repair and Maintenance 1 05-16-2010 03:54 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome