2009 525 S Outlaw Electrical Problems Please Help!!! - Polaris ATV Forum
Polaris Outlaw Discussions for the Polaris Outlaw 50,90,450, 525

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-08-2011, 03:01 PM Thread Starter
Junior Member
 
tingley_8's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Canada
Posts: 3
2009 525 S Outlaw Electrical Problems Please Help!!!

Hey I have a 2009 525 S Outlaw and lately it has been giving me problems. The bike works amazing but as soon as I turn the lights on it blows the fuse and it'll kill the motor. Has anyone had similar problems. Please help me!
tingley_8 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-08-2011, 06:02 PM
Junior Member
 
OUTLAWMUDDER's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Ohio
Posts: 12
Sounds to me like something is shorting out.

2008 Outlaw 525s
FMF 4.1 Slip On
Wiseco 12.5:1
Rath racing intake
OUTLAWMUDDER is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-09-2011, 08:54 PM
ATV Enthusiast
 
croghan23's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Kentucky
Posts: 45
sounds like you have a bare wire. good luck finding it

2008 Outlaw 525s
-renthal fat fars
-pure polaris nerf bars
-baffle removed
-shaved fenders
-red neon lights
croghan23 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris Model Specific Discussions > Polaris Outlaw

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
electrical problems buckshot276 ATV Repair and Maintenance 0 10-10-2010 03:34 PM
Electrical problems carmelo ATV Repair and Maintenance 3 07-30-2010 07:00 PM
2009 Outlaw 525 irs Lord Rahl ATV Performance Modifications 1 03-18-2010 08:10 PM
500 efi electrical problems bubbagump ATV General Discussion 2 10-25-2009 05:51 PM
Electrical Problems Think38 Polaris Sportsman 10 05-24-2009 06:44 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome