2008 Trailblazer Electrical Problems - Polaris ATV Forum
Polaris Trail Blazer Discussions pertaining to the Polaris Trail Blazer

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 03-08-2013, 08:56 AM Thread Starter
Junior Member
 
cadamo's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
2008 Trailblazer Electrical Problems

Just picked up a 330 from my brother to help him get it fixed and sold. He used it once for about 3 hours. Here's the problem:

Battery was dead and he has had battery issues since day 1. I replaced the battery and charged it up. No lights, no electrical start, no nothing. I've used known good batteries and same problem.

The fan on the radiator will continue to run. Haven't tried starting via pull start since I don't think that would help me in any way.

A dealer a while back said the control module and thermister needed to be changed. I think I'm going to as I don't know what else to do.

Any ideas on where to start troubleshooting something like this?

Also appears to be a ground female wire under the headlight that is not connected to anything.

I have no wiring diagram or shop manual so any help would be greatly appreciated. Thanks!

Last edited by cadamo; 03-08-2013 at 09:29 AM.
cadamo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 03-08-2013, 03:39 PM
Polaris ATV Legend
 
Bruce!'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Port Angeles WA
Posts: 20,003
Welcome to the board!
Bruce! is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 03-10-2013, 06:56 PM Thread Starter
Junior Member
 
cadamo's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Thanks. Now all I need is some help! I've tested the kill switch and that seems to work fine. Nothing else on the bike is working. No lights, no display, no electric start. The only hing that runs is the radiator fan.
Is it the controller module? Is that what you would replace? Do these go bad?
Thanks again.
cadamo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 03-15-2013, 11:33 AM Thread Starter
Junior Member
 
cadamo's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Update

So I ordered a new Controller Module since I can't figure out what is wrong with the electrical. Polarisparts.com or something like that. Hasn't shipped yet but when I get the new part I'll post an update.

Still looking for suggestions if anyone has them.

Thanks.
cadamo is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 03-21-2013, 04:38 AM Thread Starter
Junior Member
 
cadamo's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Problem solved

Controller module did the trick. Replaced it and $225 later everything works like a charm. Selling the bike now, out of Central NJ. has about 3 hours on it. Who wants it????
cadamo is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris Model Specific Discussions > Polaris Trail Blazer

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2008 trailblazer 330 body parts BIGDAWG75 ATV General Discussion 4 11-14-2012 08:50 PM
electrical problems tvolsr1 Polaris Sportsman 5 10-22-2012 07:27 AM
electrical problems blazin500 ATV Repair and Maintenance 6 09-10-2012 07:37 AM
Just picked up a 2008 Trailblazer 330, have some ?'s Vegasrph Polaris Trail Blazer 6 06-25-2012 01:07 PM
Electrical Problems Think38 Polaris Sportsman 10 05-24-2009 06:44 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome