04 trailblazer issues - Polaris ATV Forum
ATV General Discussion General Discussions about Polaris ATVs.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-15-2019, 08:11 AM Thread Starter
Junior Member
 
Fordman02's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 4
04 trailblazer issues

So last weekend i got an 04 trailblazer ran great, owner had just haf it rebuilt, ive started it a couple times and drove it up my street and it started within 3 pulls everytime. This morning i took it iyt and rode four miles and slowed down at a T in the road. It has an idle issue and dies if tou ket off the throttle. It died cause i let off so i went to start it and after 20 pulls or more it fired and rook a few more tries but i got it running again. I rode it fine back to the truck and let off to cross a road and ot died again this time I can not get it started. Im hoping its a simple fix but im betting it lost compression. Is there anything else i should check on before i tear into a motor rebuild?

Sent from my SM-G930V using Tapatalk
Fordman02 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-15-2019, 07:55 PM
Polaris ATV Legend
 
latebird's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Illinois
Posts: 4,355
Put some slack in the throttle cable an see if that helps

Shop Owner and Mechanic with over 50 years experience
latebird is online now  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris ATV Discussions > ATV General Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome