Problems - Polaris ATV Forum
ATV General Discussion General Discussions about Polaris ATVs.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 04-06-2013, 05:12 PM Thread Starter
Junior Member
 
Pauldillard23's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Mississippi
Posts: 3
Problems

Hey y'all I have a 2012 sportsman 400 I Snorkeled it and it does good until you go in water it will start spittin and sputtering No water in air box or carb. Any idea what it could be?
Pauldillard23 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 04-06-2013, 05:21 PM
Polaris ATV Legend
 
blueline15's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Washington State
Posts: 6,903
Did you water proof all you electrical connections? If you snorkels it I assume you go in deep.

If you didn't, you should spend a weekend with all the plastics off water proofing every connection. My guess is the water is shorting something out, and the plug isn't firing.



blueline15 is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 04-06-2013, 05:24 PM Thread Starter
Junior Member
 
Pauldillard23's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Mississippi
Posts: 3
I hadn't done that but I will thanks
Pauldillard23 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 (permalink) Old 04-06-2013, 05:28 PM
Polaris ATV Legend
 
blueline15's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Washington State
Posts: 6,903
That will probably solve your problem. I'd say they are water resistant at best. Def not water proof.



blueline15 is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 04-06-2013, 08:16 PM
Polaris ATV Legend
 
ThorsHammer's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Western WA
Posts: 7,413
Garage
also if your exhaust was under water that could have been the problem. Too much back pressure.
ThorsHammer is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 04-07-2013, 04:53 PM Thread Starter
Junior Member
 
Pauldillard23's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Mississippi
Posts: 3
Ok I water proofed all my connections and its still runnin rough just riding around the yard
Pauldillard23 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris ATV Discussions > ATV General Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battery Problems/HID Problems BowHuntingSportsman500 ATV Repair and Maintenance 4 01-06-2013 05:18 PM
problems with fan redrivergar ATV Repair and Maintenance 13 05-07-2012 03:39 PM
problems with my 07 450 nilsson84 ATV Repair and Maintenance 0 12-19-2011 04:13 PM
How much better is the HO? any problems yet? crimson850 ATV Purchasing and Price 3 10-20-2011 08:16 AM
4x4 problems travxplorer99 ATV Repair and Maintenance 0 01-19-2010 05:50 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome