lost all electric power - Polaris ATV Forum
ATV General Discussion General Discussions about Polaris ATVs.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 02-13-2016, 08:12 PM Thread Starter
Junior Member
 
Neal's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Braselton Ga
Posts: 7
lost all electric power

Last year I installed a winch on my 2010 Polaris 850 Touring EPS EFI. Seemed to work but have never really used. Today I installed a Polaris snow blade. With the ATV running, I used the winch to raise the blade, everything seemed to clear and work ok. I then used the winch to lower the blade and the ATV turned off. Everything electrical is dead - nothing happens when I turn the ignition key. Sounds like I threw a breaker/fuse. Where do I look for a main breaker?
Neal is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris ATV Discussions > ATV General Discussion

Tags
breaker, fuse, no electric power

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adding Power Steering - with a twist joshgarza219 ATV Performance Modifications 39 03-14-2016 02:39 PM
Lost Trails in Scranton PA? DOAinNY ATV Trails 11 01-13-2016 09:51 AM
2010 Sportsman 500- No Electrical Power Dude89 Polaris Sportsman 2 12-13-2015 04:58 PM
New battery installed, now no power to anything mtnman1000 ATV Repair and Maintenance 7 12-01-2015 06:02 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome