No electrical power - Polaris ATV Forum
ATV Repair and Maintenance Having problems? Doing a rebuild? All Repair/Maintenance Discussions here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-03-2016, 07:43 PM Thread Starter
Junior Member
 
raddad441's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Pahrump, Nv
Posts: 1
No electrical power

I have a 2009 550 XP EFI Sportsman. Bought it brand new and had a great time on it. Only 250 miles. Rode it and parked for about a week. Went to ride and when turned key on nothing. Changed battery and nothing. Checked fuses and they are all good. Traced wiring and it all appears to be good. Any ideas out there? I could really use some advice at this point. My son stored it for me for the past 2 years in his garage after I moved here and I just got it back. Please help if you can. Thank you
raddad441 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris ATV Technical Discussions > ATV Repair and Maintenance

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ignition power issue Matathonman Polaris Sportsman 0 06-13-2016 11:14 PM
2009 Polaris Sportsman 400 no power?!?!? CanadianRoadRacer Polaris Sportsman 0 04-11-2016 10:43 AM
No electrical any where Swinn467 Polaris ATV How-Tos 2 02-19-2016 11:45 AM
2002 sportsman 500ho, no electrical power. Xforce41 ATV Repair and Maintenance 5 01-29-2016 05:49 AM
2010 Sportsman 500- No Electrical Power Dude89 Polaris Sportsman 2 12-13-2015 04:58 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome