2004 Sportsman 400 - Electrical Issue - Page 7 - Polaris ATV Forum
ATV Repair and Maintenance Having problems? Doing a rebuild? All Repair/Maintenance Discussions here.

 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #61 of 62 (permalink) Old 08-10-2019, 03:59 PM Thread Starter
ATV Enthusiast
 
God of Thunder's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: Kansas City, MO
Posts: 38
Okay...... I think I have a bad NEW CDI........

I measured the BROWN wire to ground coming out of the CDI - and its giving me 13V out of the BROWN wire! Which goes straight to the engine ground!!!

I decided to check continuity on the red and brown wires......sure enough, I get a beep! Could this really be the product of a bad NEW CDI?? There is nothing coming into the CDI that would ground it out - as its just a black wire and I tested it.....




2004 Polaris Sportsman 400
2000 Polaris Sportsman 500
God of Thunder is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #62 of 62 (permalink) Old 08-10-2019, 06:28 PM
Polaris ATV Legend
 
latebird's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Illinois
Posts: 4,533
I think you have a bad CDI
God of Thunder likes this.

Shop Owner and Mechanic with over 50 years experience
latebird is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris ATV Technical Discussions > ATV Repair and Maintenance

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome