$650 later still not enough power!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 3 - Polaris ATV Forum
ATV Repair and Maintenance Having problems? Doing a rebuild? All Repair/Maintenance Discussions here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 21 (permalink) Old 11-05-2012, 05:32 AM Thread Starter
Extreme ATV Enthusiast
 
ride4life's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Manitoba, Canada
Posts: 214
i'm pretty sure we found the problem! we took the rubber carb-to-engine adapter off and put sealant on it, then adjusted the e-clip again and now it revs higher and goes alot better! i just hope that next time i get on it, it goes good again!
ride4life is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris ATV Technical Discussions > ATV Repair and Maintenance

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no power 1woodstock ATV New Members 9 05-19-2012 12:25 PM
06 sportsman no power intell power is disconected and reconected jwiggin3021 ATV Repair and Maintenance 6 05-19-2012 12:19 AM
Lose of power in 4 wheel drive.. all over power gmen5006 ATV Repair and Maintenance 2 11-26-2011 06:56 PM
how much power does a power commander give a 850 xp 4x4addict ATV Performance Modifications 2 08-01-2011 09:02 AM
No power to the Pod grizzly02 ATV Repair and Maintenance 2 09-21-2009 01:33 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome