fan motor - Polaris ATV Forum
Polaris Scrambler Discussions for the Polaris Scrambler

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-09-2010, 04:34 PM Thread Starter
Junior Member
 
IMscrambled's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Wisconsin
Posts: 14
fan motor

I have 2 scrambler 500s both 2000 year. Went trail riding & they both ran hot at the same time. Neither fan was working. They must be twins! Checked one by putting 12 volts directly to it, nothing. Haven't checked the other one yet. The only ones I can find are around $225 each. My question: do they have to be scrambler specific? Shouldn't they all be about the same, aside from maybe modifying the mounting bracket? I don't wanna sink 500 bucks into these old hoopties if I don't have to. Thanks for any info!
IMscrambled is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris Model Specific Discussions > Polaris Scrambler

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Motor oil is motor oil???? Soulphire ATV Repair and Maintenance 13 07-08-2010 04:52 AM
XP 850 -10, fuel in motor oil xlnt ATV General Discussion 11 06-17-2010 03:44 PM
New Motor cbrooks2690 ATV Repair and Maintenance 3 04-12-2010 04:07 AM
motor mdherron Polaris Scrambler 2 12-18-2009 01:39 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome