2009 850 eps light is on - Polaris ATV Forum
Polaris XP The Polaris XP Forum. Discussions covering the new Polaris Sportsman XP 850/550

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-16-2019, 05:46 AM Thread Starter
BTH
Junior Member
 
BTH's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: new mexico
Posts: 22
2009 850 eps light is on

Hey Guys,

I am not sure where to look but my EPS light is now on and I have no EPS, I installed a new battery not sure if this happen before or after installing the new battery (old battery was dead) the battery reads 13.58 volts. Any ideas on what I should check out.

Thanks,
BTH is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-24-2019, 03:24 AM
Extreme ATV Enthusiast
 
asbuilt's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: PA
Posts: 245
Possibly a wire wasn't connected to the battery terminal when you swapped in the new one. Another possibility is the relay for the EPS.
asbuilt is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris Model Specific Discussions > Polaris XP

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome