Were to find vin on a explorer 400 99 - Polaris ATV Forum
Polaris Xplorer and Xpedition Discussions for the Polaris Xplorer and Xpedition

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 04-22-2019, 04:49 PM Thread Starter
Junior Member
 
Gregory Day's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 12
Were to find vin on a explorer 400 99

I have searched and search and ready to scrap it lol buddy had one sitting in his yard for 10 to 12years said if I get er running its mine.... well easy fix got it running then I went to find the vin and am getting seriously frustrated....... the only vin I can see is on the transmission got pictures but not seeing how to load them so ya guys can see..... any direction or advise would be greatly appreciated.
Gregory Day is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 04-22-2019, 05:18 PM Thread Starter
Junior Member
 
Gregory Day's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 12
Here's some pictures
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20190422_181955_1555982281304.jpg
Views:	10
Size:	4.54 MB
ID:	117357   Click image for larger version

Name:	20190422_181939_1555982299812.jpg
Views:	11
Size:	4.15 MB
ID:	117359   Click image for larger version

Name:	20190422_181932_1555982313554.jpg
Views:	9
Size:	3.79 MB
ID:	117361  
Gregory Day is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 04-22-2019, 06:51 PM
Polaris ATV Junkie!
 
indyred570's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Illinois
Posts: 1,368
Quote:
Originally Posted by Gregory Day View Post
I have searched and search and ready to scrap it lol buddy had one sitting in his yard for 10 to 12years said if I get er running its mine.... well easy fix got it running then I went to find the vin and am getting seriously frustrated....... the only vin I can see is on the transmission got pictures but not seeing how to load them so ya guys can see..... any direction or advise would be greatly appreciated.
This link will help. God luck
https://atv.polaris.com/en-us/self-h...icle/KA-01315/

2014 Sportsman 570
Powermadd Hand Guards
Viper Elite 3000 Winch/KFI mount
Denali Snow Plow
Polaris HD Front Springs
Kenda Executioners
Ricochet A-arm guards
QSC clutch kit

indyred570 is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   Polaris ATV Forum > Polaris Model Specific Discussions > Polaris Xplorer and Xpedition

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Service manuals cookies ATV Repair and Maintenance 1113 08-29-2019 05:18 AM
2000 Trail Boss Brake Lines Bigsmooth1081 Polaris Trail Boss 2 02-04-2019 08:49 AM
VIN - Sportsman 500 or 500 HO? das86turbo ATV Repair and Maintenance 7 01-02-2019 06:58 AM
95 polaris explorer 400 sputters when accelerating Ace1988 Polaris Xplorer and Xpedition 7 04-12-2018 05:52 PM
2000 Polaris 400 Explorer Stator Removal 400VTA ATV Repair and Maintenance 5 03-29-2017 06:24 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome