Polaris ATV Forum banner

display

  1. 570 Sportsman 2018 - Display flicker Off and On

    Polaris Sportsman 570
    Hi, As many others? I just got the display problem on a 570 Sportsman 2018 (X2 Nordic EPS). I've checked cables, battery connections, grounding, fuses etc. etc. I tried to charge the battery with a C-TEK too but it didn't help. Everything looks fine with voltage when idleing and revving. With...
  2. 2012 Sportsman 800 EFI Speddometer Display

    ATV Repair and Maintenance
    Hey guys, my buddy has a 2012 Sportsman 800 EFI and I'm not sure how he did it but he ended up wacking his speedo and cracking the display on it. That's the only thing that's damaged, nothing on the board looks cracked or unsoldered. My question is, does anyone know if I can get the display...
  3. '04 ATP four wheel drive issues

    ATV Repair and Maintenance
    Ok guys, my dad owns an '04 ATP and it has a couple of issues which may or may not be related. First, the display stopped showing the gear shift positions. When you start it and the screen does it's little self test they still show up but they disappear immediately and don't show again...
  4. 05 EFI 700 Sportsman Just Shuts Down Electrical

    ATV Repair and Maintenance
    My 05 700 Efi Sportsman has been doing fine today I went riding had low beam lights on and was returning home and it just shut off everything , display blank, no fuel pump nothing, sat there maybe 10 seconds switched back on started back up everything alright, did it twice more, acted same...
  5. Display Problems on 08 Sportsman 500

    ATV Repair and Maintenance
    Hoping someone can help me out here. About two weeks ago I hopped on my ATV to go for a ride, started her up, after about 5 seconds the display shut off. The ATV still runs fine, the display just shuts off after I start it. If it is not running and just has the key on, the display will stay on...
  6. 03 Sportsmam 600 Did an ignition/stator kit, now see statr on digital display

    ATV Repair and Maintenance
    Took bike from CA to CO for elk, ran normal/perferct. Parked for 10 days, reloaded and back to CO for deer. Bike sat uncovered in a snow storm but that wasn't unusual. But, it didn't start when we got to camp. As best I could tell there was intermittent spark. Tried all the easy stuff. It was...
Top