Polaris ATV Forum banner

troubleshooting

  1. Polaris Sportsman
    My 2015 Hawkeye was running perfectly all summer but I had a battery that was going bad. When I was out on the trails after 2 days My Cluster randomly started reading Lo 10.4. At this same time my Quad started having a strange whine when it is idling but not when you hold the throttle. I can...
  2. Polaris Sportsman
    I have a 1999 sportsman 500. I cant keep the battery hooked up because it stays hot and automatically tries to start my atv with the ignition switch off. I have no idea what the problem is.. any suggestions would be appreciated!
  3. ATV Repair and Maintenance
    Hey guys, this is my first Polaris and I am new to the forums, so bare with me if this has already been asked/ answered. I have an 03 Predator 500 and I'm having an issue with it overheating. After riding it for 20 minutes or so it will squirt coolant out of the cap of the overflow tank. I've...
  4. ATV Repair and Maintenance
    My symptoms are that on my 06 sportsman 450 when it's completely cold that the fan runs anytime the key is turned and has drained the battery (possibly indicating it's running when the key is not on?) When it is started, it immediately has the HOT indicator (and blinking speedometer hand) comes...
  5. ATV Repair and Maintenance
    So my outlaw 450 has less than 3 miles on it. I have barely used it and when i do i just ride slow. I hadn't rode or even turned it on in about 4 months and then i let my friend ride it and he was only on it for about 15 minutes and he was pushing it back!!! He said that it just shut down and...
Top