Polaris ATV Forum banner

wiring

  1. 2009 400H.O. Battery wiring

    ATV Repair and Maintenance
    It took me a while to get a replacement battery here in Alaska and I installed the new one (anyone who has one of these knows how that goes) and now I don't have power to the ignition/instruments, but my lights work. What did I leave out of the hook up? I have a large and small wire connection...
  2. Wireing my Regulator

    ATV Repair and Maintenance
    I was trying to find out why my battery was having issues charging and discovered I was missing my voltage regulator. It had been taken for parts I suppose from the shop I bought it from. Does anyone know where the five wires go to in the system. My Sportsman 700 shop manual doesn't go into...
  3. scrambler 400 intermittent loss of spark

    ATV Repair and Maintenance
    replaced coil, has no spark, then randomly gets it back and keeps it til i put plug in and try to start and pull it back out and no spark again anyone know whats wrong?
  4. 2004 700 can't read RPM on cluster

    ATV Repair and Maintenance
    I purchased this roll over and I'm trying to get it back to riding condition. We are almost there. I had to purchase a new cluster for it and I'm not seeing the RPMs on the display. The gears and four wheel drive indicators work fine. Basically everything concerning the yellow info button on the...
  5. 1998 Sportsman 500 4x4 Wiring

    ATV Repair and Maintenance
    I just bought a 98 500 Sportsman a day ago and I took it out and can't get the front wheels to pull. The axle shafts spin to the hubs, there is resistance in the coils (reading taken at the rats nest under the hood-like cover). It also draws about .34 amps when jumpered with a known hot...
  6. 1995 Xplorer circuit board/wiring question

    ATV Repair and Maintenance
    All of the color coding labels are rubbed off of my circuit board and I have no idea where one wire connects. The brown wire from the main wiring harness coming out of the case connects where? If you have a 1995 Xplorer....can you take a pic of this wire's connector location or talk me through...
  7. New to the forum. From Alabama. 1995 Polaris Xplorer 400.

    ATV New Members
    I'm currently rebuilding this 1995 Xplorer and am having some issues getting it up and running. Both bottom and top end have been rebuilt but I've got wiring issues with the main harness and 1 wire. Can't figure out where where the brown wire plugs into the circuit board b/c labeling has worn...
Top