Polaris ATV Forum banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
All fuses are good in the fuse box. Tried a new battery and still nothing. Nothing lights up. Any direction would be greatly appreciated.
 

·
Premium Member
2008 800 ho efi, 2019 850 SP premium
Joined
·
9,150 Posts
Font Line Window Pattern Automotive exterior
to the forum
Ball Automotive lighting Vehicle registration plate Font Gas
 

·
Premium Member
2008 800 ho efi, 2019 850 SP premium
Joined
·
9,150 Posts
Check and make sure the RED switch on the left handlebar is in the RUN position. (It's happend before!)
Tire Automotive tire Finger Cameras & optics Camera accessory
 

·
Premium Member
2008 800 ho efi, 2019 850 SP premium
Joined
·
9,150 Posts
If the RED switch is in the RUN position next check for corrosion in the 2 wire plugs on the left handlebar switch.
Automotive tire Wood Plant Motor vehicle Bicycle handlebar
 

·
Premium Member
2008 800 ho efi, 2019 850 SP premium
Joined
·
9,150 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #8 ·

·
Premium Member
2008 800 ho efi, 2019 850 SP premium
Joined
·
9,150 Posts
If you have a good digital voltmeter start at the key switch does the red wire have battery voltage at the key switch?
 
  • Like
Reactions: Gmartino100

·
Premium Member
2017 Sportsman 850SP
Joined
·
2,116 Posts
Did you connect the battery correctly? Not to be demeaning, but just like the red kill switch, it’s been known to happen. Some batteries have the pos/neg switched around.
 
  • Like
Reactions: FPD218

·
Premium Member
Joined
·
12,923 Posts
Play with the key switch. May have gone bad on you.
 
1 - 11 of 11 Posts
Top